Europa nudi širi asortiman Nespresso aparata nego Hrvatska

Nije novost da na domaćem tržištu možemo naći puno manji izbor proizvoda određenih svjetskih brandova, pa su se na toj listi našli i Nespresso aparati za kavu.

Dok su kod nas dostupna samo tri modela Nespresso aparata za kavu (Essenza mini, Inissia, Lattissima one), u zemljama zapadne Europe nudi se čak 13 različitih modela:

 1. Essenza mini – mali aparat za velike užitke u kavi.
 2. Inissia – kompaktan, lagan i opremljen ergonomskom ručkom, novi aparat za kavu Inissia savršeno se uklapa u bilo koji dizajn interijera.
 3. Pixie – dizajniran kao vrlo ergonomičan model Nespresso aparata za kavu, kondenzacijom niza aluminijskih ploča i naprednim značajkama u kompaktnom stroju.
 4. Pixie Clips – novi moderan aparat za kavu na kojem sa lakoćom možete mijenjati bočne panele prema vlastitoj preferenciji ili najnovijim trendovima u dizajnu.
 5. CitiZ – ovaj aparat za kavu napravljen je kako bi u isto vrijeme zadovoljio Nespresso amatere ali i zaljubljenike u dizajn. CitiZ je izraz zajedništva između visokotehnoloških i retro-modernih nadahnuća.
 6. Citiz&Milk – dodatno poboljšan CitiZ model tako da ljubitelji mliječnih kava mogu za sebe napraviti prekrasnu pjenicu na kavi.
 7. Prodigio – prvi Nespresso aparat za kavu koji sadrži i povezani Bluetooth uređaj, te pripadajuću aplikaciju. Svakako aparat za kavu za sve zaljubljenike u tehnologiju.
 8. Expert – poslušajte svoje želje sa ovim inovativnim i svestranim strojem.
 9. Latissima One – odličan recept za kavu i mlijeko u jednoj šalici.
 10. Lattissima – sa svojom naprednom tehnologijom, ova nova generacija strojeva Lattissima pruža još jednostavniji i intuitivniji rad zahvaljujući novom sustavu One Touch System.
 11. Lattissima Pro – novi Nespresso Lattissima Pro inspiriran je kvalitetom profesionalnih strojeva i visokom razinom jednostavnosti.
 12. Kitchen Aid – nudi izuzetnu kombinaciju ikoničke siluete, materijala visoke kvalitete i niz funkcija koji vam olakšavaju pripremu omiljenih Grands Crusa, kao što je ručna ručica i gumb za pripremu sa šest unaprijed programiranih veličina šalice.
 13. Barista – poziva vas da otkrijete veliki svemir Nespresso domaćih recepata.